Φτιάξτε ένα τέλειο unisex περιβάλλον

Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι που μπορεί να θέλετε να φτιάξετε ένα unisex παιδικό δωμάτιο.  Ο πρώτος είναι η σπάνια περίπτωση του να περιμένετε δίδυμα διαφορετικού φύλου.  Ο δεύτερος είναι να μην γνωρίζετε αν πρόκειται για αγοράκι ή κοριτσάκι και τέλος, ο τρίτος και πιο συνηθισμένος λόγος είναι η απόφαση σας να χρησιμοποιείται ένα δωμάτιο για όλα τα νέα  μέλη της οικογένειας που ενδέχεται να έρθουν στο μέλλον!

Όποιος και να είναι ο λόγος , για  να φτιάξετε ένα τέλειο παιδικό δωμάτιο δεν είναι απαραίτητο να το ταιριάξετε με το φύλο του παιδιού σας.

Διαλέγοντας το χρώμα ενός unisex δωματίου είναι πολύ βασικό να αποφύγετε τα καθαρά αγορίστικα ή κοριτσίστικα χρώματα.

Tα βασικά χρώματα όπως το κόκκινο, μπλε, κίτρινο, μαύρο και άσπρο, ταιριάζουν  και στα δύο φύλα. Προτιμείστε τις παστέλ αποχρώσεις τους.  Ο συνδυασμός ανοιχτού γαλάζιου, ανοιχτού πράσινου και κίτρινου σίγουρα θα ταιριάξει σε κάθε δωμάτιο.

Ένα δωμάτιο βαμένο με ουδέτερο χρώμα μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε αγορίστικο ή κοριτσίστικο προσθέτοντας του τις κατάλληλες λεπτομέρειες.  Πρέπει επίσης να είσαστε προσεκτικοί στην επιλογή των βασικών στοιχείων του δωματίου.  Επιλέξτε ουδέτερα έπιπλα, κουρτίνες και αξεσουάρ.

Αφού καταλήξετε στα χρώματα και στην επίπλωση του δωματίου, φυλάξτε χώρο για να το διακοσμήσετε με μια παιδική ταπετσαρία προκειμένου να του δώσετε μια μοναδική ταυτότητα.

Το Mywall με την ποικιλία των εικόνων που διαθέτει σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε αυτό που θα αρέσει σε εσάς και το παιδί σας. Αποφύγετε τα εντελώς κοριτσίστικα θέματα με γοργόνες, νεράιδες, λουλούδια ή τα αγορίστικα με αυτοκίνητα, αεροπλανάκια κ.λ.π. και προτιμήστε πιο ουδέτερα όπως τοπία και ζωάκια.

Όποιο σχέδιο και να διαλέξετε, θυμηθείτε πως με τις αυτοκόλλητες ταπετσαρίες Mywall μπορείτε πολύ εύκολα να αντικαταστήσετε την ταπετσαρία σας οποιοδήποτε στιγμή χωρίς κόπο και χωρίς να καταστρέψετε τον τοίχο σας.

Δώστε τη κατάλληλη προσοχή στο σχεδιασμό του παιδικό δωματίου και κάντε το με ηρεμία και χαρά έχοντας πάντα στο μυαλό σας ότι αυτό θα είναι το μέρος του σπιτιού όπου το παιδί σας θα περνάει τις πιο πολλές ώρες τις ημέρες για αρκετά χρόνια


 

*Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ολόκληρου του κειμένου η τμήματος αυτού χωρίς τη σχετική αναφορά στη σελίδα